Fejhallgató GoGEN TWS BUDDIES, fekete

Termék kódja: GOGTWSBUDDIESB
GoGEN, vezeték nélküli sztereó fejhallgató, Bluetooth 5.0, akkumulátor-üzemidő 4 + 12 óra, IPX4, töltőtok USB-C csatlakozóval

Leírás és specifikációk

Szabad mozgás korlátozások nélkül

A fejhallgató örökké kusza vezetékei már a múlté. A GoGEN TWS BUDDIES vezeték nélküli fejhallgató maximális szabadságot nyújt Önnek. Mind az úton, mind a sport közben, gyaloglás vagy elalvás közben. A True Wireless Stereo technológiának - az úgynevezett TWS-nek köszönhetően - kedvenc zenéinek hallgatása közben már nem korlátozhatja az audio tápkábel hossza. Könnyedén párosíthatja a

GoGEN TWS BUDDIES fejhallgatót mobiltelefonnal vagy MP3-lejátszóval a Bluetooth 5.0. Verzió). Különleges formájuknak köszönhetően könnyen illeszkednek bármilyen fülbe. A fejhallgatót úgy tervezték, hogy sportolás közben is maximális kényelmet biztosítson - nem kell elkerülnie a futást vagy a velük való munkát. Az IPX4 ellenállásnak köszönhetően játékosan képes megbirkózni az izzadsággal és az esővel.

Kompakt, tartós méret

Ne tévesszen meg a kábel hiánya vagy a fejhallgató mérete. A GoGEN TWS BUDDIES kellemesen meg fog lepni kiegyensúlyozott hangzásával, az erős magas, a magas középső és az erős basszusokkal. Ezenkívül, amint az a True Wireless Stereo-ból látható, a hang bal és jobb csatornára oszlik. Ezzel valóban magas színvonalú zenei élmény érhető el.A vezeték nélküli technológiának köszönhetően könnyen elmerülhet a zene világában. De nem kell attól tartania, hogy hiányérzete lesz. A fejhallgató beépített mikrofonnal rendelkezik, így könnyen vezeték nélküli kihangosítóként használható. Bejövő telefonhívás esetén egyszerűen nyomja meg az egyik fejhallgatót, és a zenelejátszó átvált a telefonhívásra. A telefont egyáltalán nem kell kihúznia a zsebéből vagy a táskájából.


Hasonlóképpen, a fejhallgató gomb használható az alapvető zenelejátszási vezérlőkhöz, például a műsorszámok váltásához, a hangerő megváltoztatásához vagy a lejátszás leállításához. A beépített akkumulátor 4 órán keresztül gondoskodik a fejhallgató működéséről. A kompakt újratölthető tok további 12 órával meghosszabbíthatja a használati időt.

Vezeték nélküli sztereó fülhallgató

  • Bluetooth 5.0 - hatótávolság 10 m
  • Bluetooth profil: HSP, HFP, A2DP, AVRCP
  • Por és vízállóság: IPX4
  • Teljesítmény 3 mW
  • Li-pol akkumulátor 350 m Ah (újratölthető tok), 40 mAh x 2 (fülhallgató)
  • Lejátszási idő 4 óra + 12 óra töltő tokkal

Az USB-C töltőkábel tartozék.

Technikai paraméterek

Tömeg 0.18 kg
Hosszúság 15.6 cm
Magasság 4.1 cm
Szélesség 10.4 cm
Tömeg 0.05 kg
Hosszúság 5.0 cm
Magasság 3.0 cm
Szélesség 5.0 cm
Mikrofon Igen
Citlivost 94 dB
Impedance 16 ohm
Kmitočtový rozsah od 20 Hz
Kmitočtový rozsah do 20000 Hz
Typ sluchátek do ucha (intraaural)
Typ přenosu bezdrátový (Bluetooth)
Provedení sluchátek špunty
Ovládání hlasitosti na sluchátkách
Typ připojení Bluetooth
Szín fekete szín
Vhodná pro sport Igen
Přijmutí hovoru Igen
ANC (Potlačení okolního ruchu) Nem
True wireless Igen
Dětská sluchátka Nem
Výdrž sluchátek 4 óra
Výdrž s nabíjecím pouzdrem 12 óra
Měření tepu Nem
Stupeň krytí IPX4
Typ nabíjení USB-C

Videó

Alternatívák

GoGEN TWS BUDDIES (TWSBUDDIESW)

GoGEN, vezeték nélküli sztereó fejhallgató, Bluetooth 5.0, akkumulátor-üzemidő 4 + 12 óra, IPX4,…