Internetes rádió GoGEN IR 167 BTW, BT, APP, FM PLL fehér szín

Termék kódja: GOGIR167BTW
Internetes rádió, WLAN csatlakozás, LCD kijelző 2,4", Bluetooth, WiFi, DLNA, UPnP, digitális FM tuner, dual alarm, időjárás előrejelzés, hangszínszabályozó, teljesítmény 14W

Leírás és specifikációk

Praktikus társ a szabadidőben
A Gogen márkájú internetes rádióval egy olyan társat kap, amely nagyon hosszú ideig nyújt szórakozást és jó kedvet. A modern internetes rádió szinte bárhova elhelyezhető, akár otthon, akár irodában. Egyszerű modern dizájnnal és sokféle funkcióval rendelkezik. A WiFi streaming-gen keresztüli /UPnP/ hálózati lejátszás, vagy a mediaYou tárolóhelyen keresztül a lejátszási listák támogatása ezt a kicsi készüléket nagy segítővé teszi.

Rádió csatornák az egész világból számítógéphez való csatlakozás nélkül
Elég csak a rádiót WLAN hálózatba csatlakoztatni és az egész világot hallgathatja. Az internetes rádió lehetővé teszi a rádió csatornákhoz való hozzáférést szinte az egész világból. Hozza létre saját fiókját a www.mediayou.net szerveren és a Moje mediU funkciónak köszönhetően saját kedvenc csatornáját lejátszhatja. A készülék lehetővé teszi akár 20 csatornának a memóriába való mentését.

Mobil aplikáció a könnyű vezérléshez
Azoknak, akik mobil aplikációkat használnak, javasoljuk az AirMusic aplikáció letöltését, amellyel kényelmesen vezérelheti az internetes rádiót a WiFi hálozaton keresztül. A rádión kívül ezen az aplikáción keresztül a telefonban lévő audió fájlokat is lejátszhatja.

Információkhoz való hozzáférés
Az internetes rádió egy infocentrum is. A rádiónak köszönhetően az időjárásról kaphat információkat, akár 2000 ország városából, vagy akár pénzügyi információkat is az egész világból.

Hangszóró Bluetooth funkcióval
A készülék Bluetooth funkcióval felszerelt, aminek köszönhetően a rádióból hangszórót varázsolhat, amellyel más Bluetooth funkcióval felszerelt eszközökből, de leginkább a mobiltelefonokból zenét játszhat le.
Az internetes rádió lapos, színes, jól látható 6 cm-es kijelzővel felszerelt, fényerő beállítási lehetőséggel és színes/fekete-fehér mód közötti kiválasztással.

A funkciók közül lehet 3 risztást, beállítható hangszínszabályozót, DLNA hálózatba való csatlakozást, vagy automatikus pozíció detekálással működő helyi rádió lejátszást választani.

Funkció

 • Internetes rádió
 • Digitális FM tuner
 • Vezeték nélküli Bluetooth streaming
 • Zene lejátszása külső tárhelyről Bluetooth kapcsolaton keresztül
 • Vezérlés lehetősége mobilalkalmazással
 • Óra, ébresztőóra
 • Időjárási információk
 • Késleltetett leállítás

  Specifikációk

 • Beépített WiFi
 • Bluetooth V2.1 + EDR
 • DLNA, UPnP
 • FLAC, MP3, AAC, WMA, WAV formátumok támogatása.

Technikai paraméterek

Tömeg 1.94 kg
Hosszúság 14.0 cm
Magasság 21.0 cm
Szélesség 33.0 cm
Tömeg 1.55 kg
Hosszúság 21.5 cm
Magasság 10.5 cm
Szélesség 25.5 cm
Ébresztő óra Igen
Bluetooth Igen
Fülhallgató kimenet Igen
Távirányító csomagolásban Igen
LCD kijelző Igen
Hangoló Digitális
Tápellátás Hálózati 230V
Óra Igen
Lejátszható formátumok MP3
Lejátszható formátumok WMA
Lejátszható formátumok FLAC
Lejátszható formátumok WAV
Lejátszható formátumok AAC
Sávszélesség FM
Hangszóró teljesítmény 14 W
Internet rádió Igen
Rádió típusa stolní