Fülhallgató GoGEN HBTM31BL - fekete/kék

Termék kódja: GOGHBTM31BL
Vezeték nélküli fejhallgató, összecsukható, FM tuner, mikrofon, hangerő szabályozás, Bluetooth csatlakozás, MP3, akár 6 órás működés, 1,2 m kábel, fekete

Leírás és specifikációk

GoGEN HBTM31 egy modern vezeték nélküli fejhallgató, amely olyan lejátszókhoz származó zene hallgatásához ideális, amely Bluetooth technológiát támogat, vagy 3,5 mm Jack audió bemenettel rendelkezik. Minőségi hang mellett tökéletesen kidolgozott a dizájnja is. Nem fontos, milyen fajta zenét szereti. Gogen HBTM31 fülhallgatóval bármilyen zenét lehet hallgatni és soha nem lesz rossz hang miatt csalódott. Tiszta hangot 40mm dinamikus hangszórók biztosítanak, amelyek 20 - 20 000 Hz frekvencia tartománnyal rendelkeznek. Annak köszönhetően lehet minden fajta zenét élvezni, legyen az rock, vagy klasszikus zene. Fejhallgató nagyon kiegyensúlyozott hangot biztosít, tiszta magaságokkal és mély basszusokkal.

Hallgassa a RÁDIÓT és telefonálj!
A fejhallgató fel van szerelve beépített FM tunerrel. Rádió vezérlése más vezérlőkkel együtt be van építve jobb fül párnába. Beépített mikrofonnak köszönhetően lehet a fejhallgatót telefonos hívások fogadásához használni.

Hallgatás és mozgás szabadsága

Vezeték nélküli technológiával való gyors párosítás megbízható és tiszta hangot biztosít, bármilyen berendezésről, amely fel van szerelve Bluetooth funkcióval. Élvezze a wireless csatlakozás előnyeit minden napi aktivitások közben és érezze a szabad mozgás érzését akár 10 m távolságig. Zenét változtatni, hangerőt beállítani, vagy telefonos hívást fogadni egy gomb megnyomásával lehetséges. Különböző módok között, mint zene hallgatás, vagy hívás, zsebben lévő telefonnal is megoldható. Hangerőtől függően egy feltöltésre akár 6 órán keresztül is működik. Kényelmes, párnázott fej darab beállítható mérettel, extra puha fül párnákkal és alacsony súllyal együtt minden fej formához alkalmazkodik és komfortos, hosszútávú használatot biztosít.

Levehető és strapabíró audió kábel
Ha szeretne a fejhallgatót notebookhoz, vagy asztali számítógéphez csatlakoztatni és így a Bluetooth csatlakozáshoz való energiát spórolni, használja a fejhallgatót mint egy általános vezetékes fejhallgató. Elég csak az audió kábelt csatlakoztatni. Kábel levehető, csavarás és törés álló és 3,5 mm Jack konnektorral rendelkezik. Csomagolásban töltő USB kábel is található.

Összecsükható és strapabíró
Összecsukható konstrukciónak köszönhetően a fejhallgató bárhova elvihető. Táskában minimális helyet foglal. A dizájnja, színes mintákkal és mat fekete "rubber finish" felülettel modern és fiatalos kinézetet biztosít.

Tulajdonságok

 • Bluetooth v 3.0
 • FM tuner
 • Slot pro Micro SD karty (max. 16 GB)
 • MP3 formátum támogatása
 • Mikrofon (hívás fogadás)
 • Akkumulátoros működés akár 6 óra
 • Töltési idő kb. 3 óray
 • Hangerő vezérlése
 • Levehető kábel
 • Frekvenciatartomány: 20 - 20 000 Hz
 • Impedancia (1 kHz-nél): 32 Ohm
 • Érzékenység: 105 dB ± 3 dB
 • Kábel hossza: 1,2 m
 • Konnektor: 3,5 mm stereo Jack

Szín: fekete-kék

Technikai paraméterek

Mikrofon Igen
Citlivost 105 dB
Impedance 32 ohm
Kmitočtový rozsah od 20 Hz
Kmitočtový rozsah do 20000 Hz
Typ sluchátek na ucho (supraaural)
Typ přenosu kabelový
Typ přenosu bezdrátový (Bluetooth)
Tápkábel hossza 1.2 m
Provedení sluchátek s obroučkou přes hlavu
Ovládání hlasitosti na sluchátkách
Typ připojení jack 3.5mm
Typ připojení bluetooth
Szín fekete szín
Vhodné pro sport Nem
Akustický systém uzavřený
Odnímatelný kabel Igen
Přijmutí hovoru Igen
ANC (Potlačení okolního ruchu) Nem
True wireless Nem
Dětská sluchátka Nem
Výdrž sluchátek 6 óra
Měření tepu Nem

Videó

Alternatívák

GoGEN HBTM31R (HBTM31R)

Vezeték nélküli fejhallgató, összecsukható, FM tuner, mikrofon, hangerő szabályozás, Bluetooth…