Fülhallgató GoGEN HBTM 81BL - fekete szín

Termék kódja: GOGHBTM81BL
Fej körüli vezeték nélküli fülhallgató, beépített mikrofon, hangerővezérlés, Bluetooth csatlakozás, akkumulátoros működés akár 12 ó, levehető 1,2 m kábel

Leírás és specifikációk

Igényes hallgatóknak

A GoGEN HBTM81 egy modern vezeték nélküli fülhallgató, fej körüli konstrukcióval, mely ideális mindenféle zene hallhagtásához, amelyek 3,5 mm-es Jack aljzattal, vagy Bluetooth technológiával felszereltek. A minőségi hang mellett kidolgozott dizájnnal is rendelkezik. Nem fontos, milyen zene stílust kedvel. A Gogen HBTM81 fülhallgatóval bármilyen stílusú zenét hallgathat és a hang minősége soha sem lesz rossz. A tiszta hangot 40 mm-es dinamikus hangszórók biztosítják, 20-tól 20 000 Hz frekvencia tartománnyal. Ennek köszönhetően akár rock, akár klasszikus zenét hallgathat ezen keresztül. A Gogen HBTM81 fülhallgató nagyon kiegyensúlyozott hangot biztosít, tiszta magaságokkal és mély basszusokkal.

Beépített mikrofonjának köszönehtően a fülhallgatót telefonos hívás fogadásához is használhatja. Hívást fogadni, vagy hangerőt beállítani a fül részen lévő vezérlők segítségével tud.

Stereo Video újság összefoglalója

Szakmai újság – Stereo Video – tesztelte a fülhallgatót és ennek köszönhetően a fülhallgató a Kedvező vásárlás díjat kapta meg! 10 pontból 8-at kapott.

Szabad hallgatás és mozgás

Gyors párosítást vezeték nélküli technológiával, mely megbízható, tiszta hangot biztosít, bármilyen Bluetooth funkcióval felszerelt eszközről. Élvezze a wireless csatlakozás előnyeit a minden napi aktivitások közben. Az átviteli távolság akár 10 m, ami szabad mozgásérzetet biztosít. Egy gomb megnyomásával lehet zenét cserélni, hangerőt beállítani, vagy hívást fogadni. A különböző módok között válthat, amihez nem szükséges mobiltelefon használata. Hangerőtől függően akár 12 órán keresztül működik egy feltöltés után. Párnázott széles fej része, extra puha fül részekkel együtt bármilyen fejformához igazodik és hosszú távú komfortos használatot biztosít.


Levehető, strapabíró audió kábel

Ha a fülhallgatót notebookhoz, vagy asztali számítógéphez szeretné csatlakoztani és közben spórolni a beépített akkumulátor energiájával, használja a fülhallgatót, mint egy általános kábeles fülhallgató. Szüksége lesz hozzá egy audió kábelre. A kábel levehető, nem törik meg és 3,5 mm Jack konnektorral felszerelt. A csomagolásban egy USB töltő, USB kábel is található, komfortos textil borítással.

Kulcs tulajdonságok:

Vezeték nélküli technológia
Párnázott ultra puha fül rész
Kiegyensúlyozott hang
Beépített mikrofon
Hangerő vezérlés
Robusztus kényelmes konstrukció
Akár 12 órás működés Tulajdonságok

 • Bluetooth v 4.0 + EDR
 • Mikrofon (hívás fogadás)
 • Akkumulátoros működés akár 12 óra
 • Töltési idő kb. 4 óra
 • Hangerő vezérlés
 • Levehető kábel
 • Frekvencia tartomány: 20 - 20 000 Hz
 • Impedancia (1 kHz-nél): 32 Ohm
 • Érzékenység: 105 dB ± 3 dB
 • Kábel hossza: 1,2 m
 • Konnektor: 3,5 mm stereo Jack

Szín: fekete

Technikai paraméterek

Mikrofon Igen
Citlivost 105 dB
Impedance 32 ohm
Kmitočtový rozsah od 0 Hz
Kmitočtový rozsah do 0 Hz
Typ sluchátek na ucho (supraaural)
Typ přenosu kabelový
Typ přenosu bezdrátový (Bluetooth)
Tápkábel hossza 1.2 m
Provedení sluchátek s obroučkou přes hlavu
Ovládání hlasitosti na sluchátkách
Typ připojení jack 3.5mm
Typ připojení bluetooth
Szín fekete szín
Akustický systém uzavřený
Odnímatelný kabel Igen
Přijmutí hovoru Igen
ANC (Potlačení okolního ruchu) Nem