Fülhallgató GoGEN HBTM 41WR - fehér/piros szín

Termék kódja: GOGHBTM41WR
Fej körüli vezeték nélküli fülhallgató, FM tuner, összecsukható, mikrofon, hangerő vezérlés, Bluetooth csatlakozás, akkumulátoros működés akár 12 ó, 1,2 m hosszú kábel, fehér

Leírás és specifikációk

Univerzális megoldás igényes hallgatók számára

A GoGEN HBTM41 egy modern vezeték nélküli fülhallgató, fej körüli konstrukcióval, mely ideális mindenféle zene hallhagtásához, 3,5 mm-es Jack aljzattal, vagy Bluetooth technológiával felszerelt eszközökről. A minőségi hang mellett kidolgozott dizájnnal is rendelkezik. Nem fontos, milyen zene stílust kedvel. A Gogen HBTM41 fülhallgatóval bármilyen zenetípust hallgathat és a hangminőség soha sem lesz rossz. A tiszta hangot 40 mm-es dinamikus hangszórók biztosítják, 20-tól 20 000 Hz frekvencia tartománnyal. Ennek köszönhetően akár rock, akár klasszikus zenét is hallgathat vele. A Gogen HBTM41 fülhallgató nagyon kiegyensúlyozott hangot biztosít, tiszta magaságokkal és mély basszusokkal.

Hallgass RÁDIÓT és telefonálj!

A Gogen HBTM41 egy egyedülálló modell beépített FM tunerrel. A rádió vezérlése más vezérlőkkel együtt a jobb fül részbe beépített. A beépített mikrofonnak köszönhetően lehet a fülhallgatót telefonos hívás fogadásához is használni.

Szabad hallgatás és mozgás

Gyors párosítást vezeték nélküli technológiával, valamint megbízható, tiszta hangot biztosít, bármilyen Bluetooth funkcióval felszerelt eszközről. Élvezze a wireless csatlakozás előnyeit a minden napi aktivitások közben. Az átviteli távolság akár 10 m, ami szabad mozgásérzetet biztosít. Egy gomb megnyomásával lehet zenét cserélni, hangerőt beállítani, vagy hívást fogadni. A különböző módok között válthat, amihez nem szükséges mobiltelefon használata. Hangerőtől függően akár 6 órán keresztül működik egy feltöltés után. Párnázott széles fej része, az extra puha fül részekkel együtt bármilyen fejformához igazodik és hosszú távú komfortos használatot biztosít.


Levehető, strapabíró audió kábel

Ha a fülhallgatót notebookhoz, vagy asztali számítógéphez szeretné csatlakoztani és közben spórolni a beépített akkumulátor energiájával, használja a fülhallgatót, mint egy általános kábeles fülhallgató. Szüksége lesz hozzá egy audió kábelre. A kábel levehető, nem törik meg és 3,5 mm Jack konnektorral felszerelt. A csomagolásban egy USB töltő, USB kábel is található, komfortos textil borítással.

Összecsukható és strapabíró

Összecsukható konstrukciójának köszönhetően a fülhallgatót bárhová magával viheti. A csomagban csak minimális helyet foglal. Piros mintával, teljes színes műanyag kivitellel, modern és fiatalos kinézettel rendelkezik. Levehető 1,2 m hosszú kábele 3,5 mm-es konektorral nagyon strapabíró és kényelmesen használható.

Tulajdonságok

 • Bluetooth v 3.0
 • Mikrofon (hívás fogadása)
 • Akkumulátoros működés akár 6 óra
 • Töltési idő kb. 3 óra
 • FM tuner
 • Hangerő vezérlése
 • Összecsukható kivitel
 • Levehető kábel
 • Frekvenciatartomány: 20 - 20 000 Hz
 • Impedancia (1 kHz-nél): 32 Ohm
 • Érzékenység: 105 dB ± 3 dB
 • Kábel hossza: 1,2 m
 • Konnektor: 3,5 mm stereo Jack

Szín: fekete-fehér

Technikai paraméterek

Tömeg 0.36 kg
Hosszúság 9.0 cm
Magasság 20.5 cm
Szélesség 17.5 cm
Tömeg 0.21 kg
Hosszúság 8.0 cm
Magasság 19.5 cm
Szélesség 20.0 cm
Mikrofon Igen
Citlivost 150 dB
Impedance 32 ohm
Kmitočtový rozsah od 20 Hz
Kmitočtový rozsah do 20000 Hz
Typ sluchátek na ucho (supraaural)
Typ přenosu kabelový
Typ přenosu bezdrátový (Bluetooth)
Tápkábel hossza 1.2 m
Provedení sluchátek s obroučkou přes hlavu
Ovládání hlasitosti na sluchátkách
Typ připojení Bluetooth
Typ připojení Jack 3.5 mm
Szín fehér szín
Vhodná pro sport Nem
Akustický systém uzavřený
Odnímatelný kabel Igen
Přijmutí hovoru Igen
ANC (Potlačení okolního ruchu) Nem
True wireless Nem
Dětská sluchátka Nem
Výdrž sluchátek 6 óra
Měření tepu Nem
Typ nabíjení micro USB

Videó

Alternatívák

GoGEN HBTM 41BR (HBTM 41BR)

Fej körüli vezeték nélküli fülhallgató, FM tuner, összecsukható, mikrofon, hangerő vezérlés,…