Beltéri antenna GoGEN DA 991 - fekete

Termék kódja: GOGDA991
Beltéri aktív antenna, UHF és VHF sáv, DVB-T / DVB-T2 / DAB + vétel, LTE szűrő, maximális erősítés 30dB

Leírás és specifikációk


Aktív beltéri antenna nemcsak a TV-jelhez

A GoGEN DA991 aktív beltéri antenna azok számára hasznos, akik TV vagy rádiójelet fognak, és nem használnak kültéri antennát. A beltéri antennákat főleg a háztartások egyéb televízió készülékeihez használják (hálószobák, gyerekszobák), és olyan területeken, ahol más vétel nem lehetséges, például garázsokban vagy műhelyekben. Használhatja továbbá a beltéri antennát például lakókocsiban vagy nyaralóban is.


A GoGEN DA991 antenna ultra rövid hullámokat (UHF), de nagyon rövid hullámokat (VHF) is fogad. Ennek a funkciónak köszönhetően mind a TV-jel vételére mind a DVB-T, mind a DVB-T2 szabványokban használható. Ugyanakkor képes kezelni a rádiójel vételét is, mint aFM sáv , valamint az új DAB + szabvány , amely elérhető a III sávban. Az antenna vízszintes és függőleges polarizációban egyaránt használható. A lehető legjobb jelvétel érdekében javasoljuk vízszintes polarizációban történő alkalmazását.

Erősítő a tiszta vétel érdekében

A GoGEN DA991 beltéri antenna az egyik úgynevezett aktív antenna. Ezért tartalmaz egy erősítőt, amely jelentősen javítja a televíziós vagy rádiójelek vételét. A vett jel maximális erősítése 30 dB. Az antennának LTE szűrője is van, amely megakadályozza a nem kívánt zaj beszűrődését a vett jelben. Az antenna mind a TV-készülékhez, mind a set-top boxhoz csatlakoztatható. A csatlakozáshoz integrált koaxiális kábel használható. Az aktív szoba antenna digitális adás vételéhez (DVB-T és DVB-T2).

Műszaki adatok:
  • Hangoló sávok: UHF, VHF
  • Frekvenciatartomány: UHF 470 - 790 MHz, VHF 87,5 - 230 MHz
  • Max. erősítés: 30 dB
  • Antenna kimenet: 75 Ohm - koax. aljzat (IEC75)
  • LTE szűrő
  • Vízszintes / függőleges polarizáció

Ideális távolság az adótól 25–50 km A

csomag tartalma:
  • Antenna
  • Antenna kábel hossza 130 cm
  • Hálózati adapter (DC 12V / 50 mA, kábelhossz 140 cm)

Technikai paraméterek

Tápellátás hálózati 230 V
Zisk 30 dB
Pásma tuneru UHF
Pásma tuneru VHF
Pásma tuneru DVB-T2
Pásma tuneru DAB
Pásma tuneru FM
Antennakábel hossza 130 cm
Použití pokojová anténa
LTE filtr Igen
A csatlakozó típusa IEC