Přenosný reproduktor GoGEN BS 420B, černý

Termék kódja: GOGBS420B
Přenosný reproduktor, výkon 30 W, hudba přes Bluetooth, TWS, AUX vstup, FM tuner, odolnost IPX6, výdrž baterie 10 hodin

Leírás és specifikációk

Vigye magával a zenét bárhova


A   hordozható hangszórót azokra az alkalmakra tervezték, amiken elengedhetetlen a zenei aláfestés. Kezdje el a bulit, ünneplést a FUNBEE-vel, vagy csak élvezze kedvenc dalait otthona kényelmében. A hangszóró a szabadban történő sportolás, mozgás során is megfelelő társnak bizonyul majd. Az IPX6 védettségi szintjének köszönhetően, készüléke vízsugárnak és esőnek is ellenáll, így bátran viheti hangszóróját medencés bulikra, vagy akár a tengerpartra is.

Szakértők által kiváló értékelés


A GoGEN BS420B vezeték nélküli hangszóró átment a neves Stereo & Video magazin szerkesztői által elvégzett részletes teszten. Tulajdonságainak köszönhetően kiérdemelte a KIVÁLÓ osztályzatot. Pozitívan értékelték a kedvező árat, a színvonalon felüli felszereltséget és az FM rádióhallgatási lehetőséget.


Remek hangzás


Egy pár, egyenként 15 W-os beépített hangszóró gondoskodik a megfelelő zenei élményről. A két hangszóró 30W-os összteljesítménye és 120 Hz - 18 kHz közötti frekvenciatartománya teszi a GoGEN BS 420 FUNBEE hordozható hangszórót a bulik elengedhetetlen elemévé. A 4500 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja az akár 10 órányi zavartalan zenehallgatást.


Zene lejátszása többféleképpen


Mindenki más-és más zenei megosztást részesít előnyben. A bulik alkalmával a GoGEN BS 420 FUNBEE-vel nem kell kompromisszumokat kötni, hiszen többféleképpen is megoszthatja kedvenc dalait. Az alap opció a modern, vezeték nélküli streamelés Bluetooth -on keresztül. Azoknak, akik jobban szeretik a klasszikus megoldásokat, lehetőség van pendrive-ot is csatlakoztatni a hangszóróhoz az USB bemeneten keresztül, ami az MP3 formátumú zenéket támogatja. Természetesen direktbe is lehet csatlakoztatni készüléket 3,5 mm-es jack csatlakozóval az AUX IN bemeneten keresztül. Nem utolsó sorban a hangszóró klasszikus FM rádió móddal is rendelkezik.


TWS – a kettő több, mint egy


Ez a készülék a "normál" vezeték nélküli hangszóró funkcióin túl egy technológiai újdonsággal is büszkélkedhet, az úgynevezett True Wireless Stereo - TWS-sel. Ez egy olyan funkció, ahol Bluetooth® segítségével két azonos hangszórót párosíthat egy készülékhez. A párosítás után a hang bal és jobb csatornákra oszlik, és mindkettő másik hangszóróra kapcsolódik. Az eredmény egy térbeli zenei élvezet.

Funkciók
 Vezeték nélküli Bluetooth megosztás
 TWS – True Wireless Stereo – két hangszóró összepárosítása
 LED fényeffektek
 USB bemenet
 MP3 formátum támogatás
 FM rádió
 AUX bemenet
 Tölthető akkumulátor


Műszaki adatok
 Bluetooth V4.2 + BR
 FM frekvencia: 87,5 - 108 MHz
 Beépített újratölthető akkumulátor 3,7 V / 4500 mAh
 USB-C töltőcsatlakozó
 Működési idő 10 óra (60%-os hangerő mellett)
 Frekvencia tartomány: 120 Hz - 18 kHz
 Teljesítmény 2 x 15 W
 IPX6 védettség


Csomag Tartalma
 Hangszóró
 Vállpánt
 USB-C kábel töltéshez
 AUX kábel


Technikai paraméterek

Az akkumulátor élettartama 10 óra
USB Igen
AUX bemenet (audió) Igen
Tápellátás beépített akkumulátor
Szín fekete szín
Teljesítmény 30 W
SMART Funkció Nem
Telefonhívások fogadása Igen
Mobiltelefon-töltési támogatás Nem
Immunitás IP56
BT kapcsolat jelölése GoGEN FUNBEE
Rádió Igen
Vezeték nélküli kapcsolat Bluetooth
Méret 28 cm
Apple HomeKit Nem
Google Home Nem
Amazon Alexa Nem
Saját rendszer Nem