Party hangszóró GoGEN BPS 738

Termék kódja: GOGBPS738
Party hangszóró Bluetooth-tal, teljesítmény 160 W, digitális FM-tuner, AUX, LINE-IN, karaoke, mikrofon a csomagban, USB-töltő port, fényhatások

Leírás és specifikációk


Minden rendezvény kötelező résztvevője

Születésnapi partikról, vállalati rendezvényekről, baráti grill estekről, karácsonyi partikról, tornatermi edzésekról, táncbemutatókról, sportversenyekről sem hiányozhat a GoGEN BPS 738 party hangszóró. A 160 W zenei erőnek köszönhetően könnyedén és kellően jól hangozást ad a kisebb és nagyobb helyiségeknek. A csomagban lévő mikrofonnak köszönhetően kombinálhatja a zenei és élő produkciót is.

Különböző lejátszási lehetőségek

Első pillantásra a GoGEN BPS 738 party hangszóró nemcsak a sikeres tervezéssel és a fényhatásokkal, de a zenei tartalmak lejátszásának széles körű támogatásával is képes lenyűgözni. A vezeték nélküli streaming szerelmesei értékelni fogják a Bluetooth-on keresztüli lejátszás élményét is. A hangszóró felső részén található külön erre a célra tervezett mobiltelefon tartó rész. A telefon függőlegesen és vízszintesen is felhelyezhető.
Annak megakadályozása érdekében, hogy a mobil eszköz hosszú működés közben se elveszítse el az áramellátását, közvetlenül feltölthető a party hangszórójának beépített USB bemenetéről 5V / 1A töltőárammal.
A vezeték nélküli zenelejátszás mellett lehetőség van az USB bemenet használatára is, például MP3 lejátszást támogató Flash lemezről történő lejátszáshoz is. A készülék rendelkezik egy AUX bemenettel egy 3,5 mm-es JACK csatlakozóhoz, valamint egy LINE-IN bemenettel egy 2x CINCH csatlakozóhoz. További hasznos funkciója a készüléknek a digitális FM-tuner is, amely akár 30 preset tárolását is lehetővé teszi.

Fedezze fel minden funkcióját!

Nemcsak a megjelenése és remek zenei teljesítménye miatt fogja értékelni a GoGEN BPS 738 party hangszórót. Hallgasson filmzenéket is tisztán és teljes részletességgel. Az előre beállított hangszínszabályozóknak köszönhetően egyszerűen és gyorsan adaptálhatja kedvenc zenei műfajához. Ha hangosnak érzi, akkor értékelni fogja a basszuserősítő funkciót is. Különösen a diszkók kedvelőinek részére a hangszóró színes LED háttérvilágítással van ellátva, különféle effektusokkal.
Amennyiben a karaokét részesíti előnyben, akkor mindenképpen használja a két mikrofonbemenetet (6,3 mm-es JACK). A gitárosok számára az egyik használható gitár bemenetként is. Az LCD kijelző a jobb orientációra szolgál a lejátszási adathordozókban vagy az equalizerekben. A GoGEN BPS 738 party hangszórót az elektromos hálózatról táplálják. A beépített fogantyúknak köszönhetően azonban nagyon könnyen hordozható és szinte mindenhol használható.

GoGEN BPS 738 Party hangfal

 • LCD kijelző
 • Vezeték nélküli Bluetooth streaming
 • Karaoke - és mikrofon tartozékok
 • Digitális FM tuner 30 előre rögzített értékkel
 • MP3 formátum támogatás
 • Extra basszus
 • LED fény effektusok
 • 45 Hz - 15 kHz frekvenciabemenet
 • 2 x 80 W tápkábel
 • USB memória
 • USB 5V / 1A kábelport
 • 2 x mikrofonkészlet - 6,3 mm átmérőjű
 • AUX IN - 3,5 mm-es szakasz
 • VONAL BE - 2 x RCA
 • Mérete: 30x27x83,5 cm

Technikai paraméterek

Tömeg 14.36 kg
Hosszúság 36.0 cm
Magasság 92.0 cm
Szélesség 37.0 cm
Tömeg 12.74 kg
Hosszúság 27.0 cm
Magasság 84.0 cm
Szélesség 30.0 cm
USB Igen
Frekvencia tartomány tól 45 Hz
Frekvencia tartomány ig 15000 Hz
AUX bemenet (audió) Igen
Tápellátás Hálózati 230V
CD mechanika Nem
Szín fekete szín
Teljesítmény 160 W
Telefonhívások fogadása Nem
Speciális funkciók Karaoke
Mobiltelefon-töltési támogatás Igen
Immunitás megnövelt rezisztencia nélkül
Bluetooth verzió GOGEN BPS738
Vezeték nélküli kapcsolat Bluetooth
Mikrofon a csomagban Igen, vezetékes
Rádio FM
Méret (cm) 84 cm
Lejátszható hangformátumok MP3

Videó