Power Bank GoGEN 8000mAh, lámpával - kék

Termék kódja: GOGPBL80004BL
Power bank 8 000 mAh, 2 x USB 1A/2.1A, LED fény, LED töltési indikátor, Li-polakkumulátor, szín kék

Leírás és specifikációk

TÖLTSÖN ÉS VILÁGÍTSA MEG AZ UTAT!

Egyedülálló készülék, amely praktikus powerbank és erős LED lámpa egyben. Egyáltalán nem olyan LED jelzőfényről van szó, mint ami a más típusú powerbankoknál látható. A PBL80004 modell nagyon erős fénnyel rendelkezik. Ennek köszönhetően minden hátizsákba és bőröndbe való. Nagyon hasznos kirándulásokon sátorozás közben, vagy mindenhol, ahol szügség lehet erős fényre, miközben mobiltelefonok töltésére elegendő energiával rendelkezik. Sok módon használható. Csak gondoljon arra, hogy hányszor van szüksége olyan erős fényre, amely a mobil telefon akkumulátorát nagyon terheli.
A Powerbank LED lámpával megvilágíthatja az utat és feltöltheti a különböző készülékeket is egyben.

Útravaló energia

A külső energiaforrásnak köszönhetően egyszerűbb lesz az utazás, mert az olyan eszközök, mint pl. okostelefon, MP3 és MP4 lejátszó, GPS, outdoor kamera, fényképezőgép, vagy tablet mindig használható lesz. Az általános mobiltelefonokat minimum 3-4x feltöltheti vele. 5 V, 2.1 kimenetének köszönhetően a nagyobb kapacitású készülékeket is töltheti vele, mint pl. tabletek, vagy Apple mobiltelefonok.

Konnektor nélküli töltés bármikor és bárhol

A külső energiaforrás, azaz a powerbank, egy olyan termék, amely azon emberek számára nagyon hasznos, akik a természetben sokat mozognak, elektromos hálózat nélküli helyeken tartózkodnak, vagy csak elfelejtették a mobiltelefonjukat teljesen feltölteni. Ha a PowerBankot megszokja, mindig mindenhova magával viszi majd.

Érdekes formával, színnel és felülettel

A GoGEN powerbankok széles skálájából származó modell LED fényének és kivitelének köszönhetően nagyon érdekes. Szép világoskék színének köszönhetően igazi különlegesség. Ha a powerbankot kezében tartja, azonnal megérzi kellemes formáját, anyagát és felületét.

Gyors töltés

A 2,1 A áramnak köszönhetően a GoGEN külső energiaforrásokkal akár kétszer gyorsabban tölthet az általános töltőkkel szemben. Szinte minden mobil eszköz töltésére használható, amely tölthető USB aljzaton keresztül. LED indikátora a hátralévő energiát jelzi.
A GoGEN külső energiaforrás modern kinézettel és sok energiával rendelkezik.
Belső eleme 8 000 mAh.

Paraméterek és specifikációk:

  • Li-pol akkumulátor
  • Kapacitás 3,7 V - 8 000 mAh / 29,6 Wh
  • Bemenet: mikro USB 5 V / 2 A
  • Kimenet: 2 x USB (5 V / 1 A a 5 V / 2,1 A)
  • LED a feltöltött állapot kijelzője
  • Beépített LED lámpa
  • Tartozékok: Mikro USB kabel

Technikai paraméterek

Kimeneti áramerősség 2,1 A
Výstupní proud 2 1 A
Szín kék szín
Počet USB výstupů 2
Funkce svítilna Igen
Akkumulátor kapacitása 8000 mAh
Typ rychlonabíjení Nepodporuje
Napájecí konektor MicroUSB
Paralelní (simultánní) nabíjení Nem

Videó