Power Bank GoGEN 8000mAh - fehér

Termék kódja: GOGPB80003W
Power bank 8 000 mAh, 2 x USB 1A/2.1A, LED töltési indikátor, Li-ion akkumulátor, szín fehér

Leírás és specifikációk

Útravaló energia

A külső GoGEN PB 8000 töltőnek köszönhetően egyszerűbb lesz az utazás, mert az olyan eszközök, mint pl. okostelefon, MP3 és MP4 lejátszó, GPS, outdoor kamera, fényképezőgép, vagy tablet mindig használható lesz. Az általános mobiltelefonokat 3-4x fel lehet vele tölteni. 5 V, 2.1 A kimenetének köszönhetően a nagyobb kapacitású készülékeket is töltheti vele, mint pl. tabletek, vagy Apple mobiltelefonok.

Konnektor nélküli töltés bármikor és bárhol

A külső energiaforrás, azaz a powerbank, egy olyan termék, amely azon emberek számára nagyon hasznos, akik a természetben sokat mozognak, elektromos hálózat nélküli helyeken tartózkodnak, vagy csak elfelejtették a mobiltelefonjukat teljesen feltölteni. Ha a PowerBankot megszokja, mindig mindenhova magával viszi majd.

Érdekes formával, színnel és felülettel

A GoGEN powerbankok széles skálájából származó modell a nők számára nagyon érdekes lehet. Fehér és rózsaszín kivitel közül választhat. Nem csak a színe különleges, de ha a powerbankot megfogja, azonnal megérzi kellemes formáját, anyagát és felületét.

Gyors töltés

A 2,1 A áramnak köszönhetően a GoGEN külső energiaforrásokkal akár kétszer gyorsabban tölthet az általános töltőkkel szemben. Szinte minden olyan mobileszköz töltésére használható, amely az USB aljzaton keresztül tölthető. LED indikátora a hátralévő energiát jelzi. A Gogen külső energiaforrás modern kinézettel és sok energiával rendelkezik.
A belső eleme 8 000 mAh. Paraméterek és specifikációk:

  • Li-ion akkumulátor
  • Kapacitás 3,7 V - 8 000 mAh / 29,6 Wh
  • Bemenet: mikro USB 5 V / 2 A
  • Kimenet: 2 x USB (5 V / 1 A a 5 V / 2,1 A)
  • LED a feltöltött állapot kijelzője
  • Tartozékok: Mikro USB kabel

Technikai paraméterek

Kimeneti áramerősség 2,1 A
Výstupní proud 2 1 A
Szín fehér szín
Počet USB výstupů 2
Funkce svítilna Nem
Akkumulátor kapacitása 8000 mAh
Typ rychlonabíjení Nepodporuje
Napájecí konektor MicroUSB
Paralelní (simultánní) nabíjení Nem