Power Bank GoGEN 8000mAh, kijelző - fekete/fehér

Termék kódja: GOGPBD80005WB

Leírás és specifikációk

Útravaló energia

A GoGEN PB 8000 külső energiaforrásnak köszönhetően egyszerűbb lesz az utazás, mert az olyan eszközök, mint pl. okostelefon, MP3 és MP4 lejátszó, GPS, outdoor kamera, fényképezőgép, vagy tablet mindig használható lesz. Az átalános mobiltelefonokat minimum 4-5x feltöltheti vele. 5 V, 2.1 kimenetének köszönhetően a nagyobb kapacitású készülékeket is töltheti vele, mint pl. tabletek, vagy Apple mobiltelefonok.

Láthatóbb már nem is lehetne

LCD kijelző – feltöltés jelzése

Láthatóbb már tényleg nem is lehetne. A általános Powerbankok a töltés aktuális állapotát, vagy a lemerültséget csak LED diódákkal jelzik.
A Powerbank PBD80005 valami mással rendelkezik! Jól látható LCD kijelzővel, melyen azonnal ellenőrizheti a powerbank aktuális állapotát százalékban. E mellett látni lehet, hogy a powerbank mobileszköz töltési módban, vagy saját töltési módban működik.

Konnektor nélküli töltés bármikor és bárhol

A külső energiaforrás, azaz a powerbank, egy olyan termék, amely azon emberek számára nagyon hasznos, akik a természetben sokat mozognak, elektromos hálózat nélküli helyeken tartózkodnak, vagy csak elfelejtették a mobiltelefonjukat teljesen feltölteni. Ha a PowerBankot megszokja, mindig mindenhova magával viszi majd.

Gyors töltés

A 2,1 A áramnak köszönhetően a GoGEN külső energiaforrásokkal akár kétszer gyorsabban tölthet az általános töltőkkel szemben. Másik aljzata 1 A áramot biztosít, ami a mobiltelefonokhoz és a kisebb elektronikai eszközökhöz elegendő. Szinte minden mobil eszköz töltésére használható, amely USB aljzaton keresztül tölthető. LED indikátora a hátralévő energiát jelzi.
A Gogen külső energiaforrás modern kinézettel és sok energiával rendelkezik.
A belső eleme 8 000 mAh.

Paraméterek és specifikációk:

  • Li-pol akkumulátor
  • Kapacitás 3,7 V - 8 000 mAh / 29,6 Wh
  • Bemenet: mikro USB 5 V / 1 A
  • Kimenet: 2 x USB (5 V / 1 A a 5 V / 2,1 A)
  • LCD a feltöltött állapot kijelzője
  • Beépített LED lámpa
  • Tartozékok: Mikro USB kabel

Technikai paraméterek

Kimeneti áramerősség 2,1 A
Výstupní proud 2 1 A
Szín fekete szín
Szín fehér szín
Počet USB výstupů 2
Funkce svítilna Igen
Akkumulátor kapacitása 8000 mAh
Typ rychlonabíjení Nepodporuje
Napájecí konektor MicroUSB
Paralelní (simultánní) nabíjení Nem
Odolné provedení Nem
Power Delivery ne
LED indikace Igen