Power Bank GoGEN 4000mAh - kék

Termék kódja: GOGPBL40004BL
Power bank 4 000 mAh, 1 x USB 1A, LED fény, LED töltési indikátor, Li-pol akkumulátor, szín kék

Leírás és specifikációk

TÖLTSE KÉSZÜLÉKÉT ÉS VILÁGÍTSA MEG AZ UTAT!

Egyedülálló készülék, amely praktikus powerbank és erős LED lámpa egyben. Egyáltalán nem olyan LED jelzőfényről van szó, mint ami a más típusú powerbankoknál látható. A PBL80004 modell nagyon erős fénnyel rendelkezik. Ennek köszönhetően minden hátizsákba és bőröndbe való. Nagyon hasznos kirándulásokon sátorozás közben, vagy mindenhol, ahol szügség lehet erős fényre, miközben mobiltelefonok töltésére elegendő energiával rendelkezik. Sok módon használható. Csak gondoljon arra, hogy hányszor van szüksége olyan erős fényre, amely a mobil telefon akkumulátorát nagyon terheli.
A Powerbank LED lámpával megvilágíthatja az utat és feltöltheti a különböző készülékeket is egyben.

Útravaló energia

A külső energiaforrásnak köszönhetően egyszerűbb lesz az utazás, mert az olyan eszközök, mint pl. az okostelefon, MP3 és MP4 lejátszó, GPS, outdoor kamera, fényképezőgép, vagy tablet mindig használható lesz. Az általános mobiltelefonokat minimum 2-3x feltöltheti vele.

Konnektor nélküli töltés bármikor és bárhol

A külső energiaforrás, azaz a powerbank, egy olyan termék, amely azon emberek számára nagyon hasznos, akik a természetben sokat mozognak, elektromos hálózat nélküli helyeken tartózkodnak, vagy csak elfelejtették a mobiltelefonjukat teljesen feltölteni. Ha a PowerBankot megszokja, mindig mindenhova magával viszi majd.

Érdekes formával, színnel és felülettel

A GoGEN powerbankok széles skálájából származó modell LED fényének és kivitelének köszönhetően nagyon érdekes. Szép, világoskék színű, ami nem gyakori. Ha a powerbankot megfogja, azonnal érezni fogja kellemes formáját, anyagát és felületét.

Gyorsan és megbízhatóan tölt
Az USB aljzat 1 A áramot biztosít, amely elég szinte minden mobiltelefon, vagy kisebb elektronikai eszköz töltéséhez. LED indikátora a powerbank feltöltési szintjét jelzi.

Minden táskába, vagy zsebbe belefér

Kis méretének köszönhetően bármilyen női, vagy férfi táskába tökéletes. 100 g súlyú, így tényleg bárhova elvihető, miközben az Ön csomagját nem terheli. Paraméterek és specifikációk:
  • Li-pol akkumulátor
  • Kapacitás 3,7 V - 4 000 mAh / 14,8 Wh
  • Bemenet: micro USB 5 V / 0,9 A
  • Kimenet: USB 5 V / 1 A
  • LED a feltöltött állapot kijelzője
  • Beépített LED lámpa
  • Tartozékok: Mikro USB kabel

Technikai paraméterek

Kimeneti áramerősség 1 A
Výstupní proud 2 - A
Szín kék szín
Počet USB výstupů 1
Funkce svítilna Igen
Akkumulátor kapacitása 4000 mAh
Typ rychlonabíjení Nepodporuje
Napájecí konektor MicroUSB
Paralelní (simultánní) nabíjení Nem

Alternatívák

GoGEN 8000mAh, svítilna (GOGPBL80004BL)

Power bank 8 000 mAh, 2 x USB 1A/2.1A, LED fény, LED töltési indikátor, Li-polakkumulátor, szín kék