Garancia feltételei

A 40 HÓNAP GARANCIA FELTÉTELEI

A 40 HÓNAP GARANCIA szolgáltatást az ETA a.s. társaság nyújtja. A társaság székhelye: Prága 4 – Braník, Zelený pruh 95/97, Irányítószám 147 00 Cégjegyzékszám: 275 44 001, Közösségi adószám: CZ27544001. Cégbírósági bejegyzés: B 17862 (a Prágai Városi Bíróság által vezetett cégjegyzékben). A GoGEN elektronikai termékek kizárólagos importőre, a jogszabályok által meghatározott kötelező garancia keretén túl, saját hatáskörben, a kijelölt eladóknál megvásárolt termékekre az eladástól számított 13. hónaptól a 40. hónap végéig külön garanciát nyújt. A 40 HÓNAP GARANCIA a termék vásárlásától számított 40. hónap utolsó napjával befejeződik.

 

  • A 40 HÓNAP GARANCIA szolgáltatás a GoGEN LED és OLED tévékészülékekre érvényes. A 40 HÓNAP GARANCIA szolgáltatás érvényesíthetősége a terméken van megjelölve. A 40 HÓNAP GARANCIA érvényességéről az üzletben az eladótól kérhet további tájékoztatást, vagy érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.
  • A fenti garanciára vonatkozó jog nem automatikus, a szolgáltatást a vevőnek kell aktiválnia a www.gogen.hu weblapon.
  • A 40 HÓNAP GARANCIA szolgáltatás aktiválásához a www.gogen.hu weblapon, a vevőnek (valós adatokat megadva) ki kell töltenie az elektronikus űrlapot. Az űrlapba beírt adatok megjelennek a 40 HÓNAP GARANCIA tanúsítványban, amelyet a vevőnek ki kell nyomtatnia. A 40 HÓNAP GARANCIA garancia igénybe vételéhez a vevő bemutatja az eredeti vásárlási bizonylatot és a garanciára vonatkozó tanúsítvány kinyomtatott változatát.
  • A fenti szolgáltatás aktiválását (a www.gogen.hu weblapon) a termék megvásárlását követő 30 napon belül végre kell hajtani. A kiinduló dátum a vásárlási bizonylaton található eladási dátum

 

A 40 HÓNAP GARANCIA SZOLGÁLTATÁS ÉRVÉNYESÍTÉSE – A REKLAMÁCIÓ RENDEZÉSE

1. A 40 HÓNAP GARANCIA érvényesítéséhez a reklamációt a termék eladásának a helyén vagy márkaszervizben kell bejelenteni.

2. A reklamációhoz be kell nyújtani:

  • A regisztráció során kinyomtatott 40 HÓNAP GARANCIA tanúsítványt
  • Az eredeti vásárlási bizonylatot, vagy az eredeti vásárlást igazoló számlát
  • A reklamált terméket

3. A 40 HÓNAP GARANCIA garancia érvényesítési feltételei nem azonosak a Polgári Törvénykönyv rendelkezései alapján kidolgozott garanciális feltételekkel. A 40 HÓNAP GARANCIA-ra a jelen kereskedelmi feltételek vonatkoznak.

 

Amennyiben a regisztráció vagy a reklamáció során nehézségekbe ütközik, akkor vegye fel a kapcsolatot a vevőszolgálatunkkal.

 

Tel:  +36 70 426 6833, e-mail: info@gogen.hu 

 

* A 40 HÓNAP GARANCIA szolgáltatás csak a kijelölt üzletekben, kereskedelmi láncokban vagy webáruházakban megvásárolt termékekre vonatkozik. További információkért forduljon az eladóhoz! Értékesítési pontok.